Welke banen zijn er in het groen Hovenier opleiding        

Hovenier opleiding in Delft

De pluspunten:

Over hovenier opleiding in Delft

Op zoek naar een hovenier opleiding in de buurt van Delft? Zoek dan niet verder. Wij hebben een speciaal opleidingstraject ontwikkelt waarmee wij jou in 4 maanden omscholen tot hovenier. In deze groen opleiding leer je alles over onder andere machines, bodemkunde, aanleg van beplanting, plantenkennis, onderhoud en veiligheid. En natuurlijk nog veel meer! Laten we samen het gesprek aangaan en kijken waar jouw passie ligt. Door onze expertise start jij en met ons opleidingstraject en meteen bij jouw droomwerkgever in het groen! Neem snel contact op, voor onze hovenier opleiding hebben wij een beperkt aantal plaatsen.

Full time (32-32 uur)
Delft
€1.956 - €2.400 bruto per maand

Wat ga je doen als hovenier opleiding?

In een periode van 4 maanden ga jij alle fijne kneepjes leren van het hoveniersvak die jij nodig hebt om een sprintende start te maken in de hoveniersbranche. Wij hebben deze opleiding speciaal vormgegeven voor mensen die instromen vanuit een andere branche en zich graag laten omscholen. Ervaring is dus niet benodigd.

We starten het selectieproces met een gesprek bij ons op kantoor. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag. Wij zoeken een bedrijf wat perfect aansluit bij jouw wensen. Vervolgens ga je hier op korte termijn aan de slag. In deze constructie werk je van maandag – donderdag en op vrijdag (en 4 zaterdagen) ga jij naar school. De opleiding start eind september, in februari rond jij deze af. Doordat je vier dagen werkt kun je jouw opgedane kennis direct toepassen in de praktijk!

Jouw werk focust op de aanleg en het onderhoud van tuinen. Jouw collega’s begeleiden jou bij het plaatsen van beplanting, in vorm knippen van hagen, gazons maaien, bouwen van veranda’s, het uitvoeren van onkruidbestrijding, etc. Samen creëren en onderhouden jullie prachtige groene droomtuinen.

Na vier maanden heb jij dus en een officieel VHG certificaat van de brancheorganisatie in je zak en een bak aan ervaring. Daarnaast heb jij ook een mooie baan met verdere flexibele doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast? Solliciteer snel! Voor deze opleiding tot hovenier hebben we maar beperkte plaatsen beschikbaar en we starten al in september, spreken wij elkaar snel over de mogelijkheden?

Wat kun je van ons verwachten?

  • Binnen vier maanden jezelf ontwikkelen tot hovenier
  • Wij betalen mee aan jouw groen opleiding!
  • Waardevol VHG branche certificaat
  • Een salaris tussen de 1.956 euro – 2.400 euro bruto per maand (gebaseerd op 32 uur, zonder groenervaring)
  • 32 uur per week betaald werk en elke vrijdag school
  • Meteen starten bij een hoveniersbedrijf met doorgroeimogelijkheden
  • Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat de beste aanpak is

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal MBO 2 / 3 werk- denkniveau
  • Dit is een hovenier opleiding volwassenen, jij bent daarom minimaal 18 jaar oud
  • In het bezit van rijbewijs B en de mogelijkheid om in Bleiswijk te komen op vrijdag
  • Gemotiveerd en de ambitie om in korte termijn veel te leren
  • Fulltime beschikbaar en soms beschikbaar voor lessen op zaterdag (4x)

Solliciteer op deze vacature

Vul het onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek