Trekkerchauffeur 27 juli (88) Trekkerchauffeur        

Trekkerchauffeur in Leerdam

De pluspunten:

Over trekkerchauffeur in Leerdam

Trekkerchauffeur in Leerdam en omstreken, in het groen. Is dat iets wat jou leuk lijkt? Dan ben je aan het juiste adres! Maar wat doet een trekkerchauffeur in het groen? Dat ligt natuurlijk aan verschillende zaken, zoals het seizoen en de aangenomen klussen. In dit geval zal het een functie zijn waarbij je meerdere taken gaat uitvoeren. Dat betekent dat je o.a. gaat maaien van bermen en onderhoud en aanleg gaat verzorgen van sportvelden, maar ook in de winter zal er voldoende te beleven zijn. Het zorgen van het sneeuw- en ijsvrij houden van wegen gebeurt namelijk ook met een (kleine) trekker! En dat allemaal in Leerdam en omgeving. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Full time, Part time (32-40 uur)
Leerdam
€2.600 - €3.100 bruto per maand

Wat ga je doen als trekkerchauffeur?

Zoals gezegd gaat het om een functie als trekkerchauffeur in de groene sector in Leerdam en omstreken. Als het groenseizoen begint in maart / april, ben jij verantwoordelijk voor het netjes bijhouden van de bermen, zodat de autowegen weer overzichtelijk zijn en de fietspaden weer goed begaanbaar. Deze bermen dienen meerdere keren per jaar te worden onderhouden, waardoor jij niet stil hoeft te zitten! 

Na het groeiseizoen ga jij je voornamelijk bezig houden met het aanleggen en onderhouden van sportvelden, zodat de Nederlanders weer volop in beweging kunnen blijven! Een nieuw sportveld aanleggen is natuurlijk ook niet zomaar gedaan, want eerst moet de grond worden geëgaliseerd, er moet extra zand en grond worden ingebracht en het gras moet worden ingezaaid. Daarna moet het vanzelfsprekend ook nog worden onderhouden. 

In de winter is het natuurlijk belangrijk dat de wegen en fietspaden sneeuw- en ijsvrij blijven, zodat er geen ongelukken gebeuren. Voor de autowegen zal je dan op pad gaan met de grote trekker met de zoutstrooier, voor de fietspaden zal er een kleinere trekker gebruikt worden. 

Kortom, een leuke en afwisselende baan waarbij je het hele jaar lekker op de trekker kan vertoeven! Interesse in deze baan als trekkerchauffeur in Leerdam en omgeving? Solliciteer dan direct!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een leuke en afwisselende baan als trekkerchauffeur in Leerdam!
  • Diverse mogelijkheden om certificaten te behalen
  • Jaarrond werk
  • Wekelijkse uitbetaling!
  • €2.600 – €3.100 bruto per maand

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een T-rijbewijs
  • Aantoonbare ervaring met het besturen van een trekker of relevante machines
  • Affiniteit met de groene sector
  • In het bezit van een VCA of bereid deze te halen (op onze kosten)
  • Je beheerst de Nederlandse taal

Een kijkje in de wereld van Baneninhetgroen

Solliciteer op deze vacature

Vul het onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek