Kwekerij vacature Kwekerij vacature        

Medewerker kwekerij in Rucphen

De pluspunten:

Over medewerker kwekerij in Rucphen

Ben jij woonachtig in de omgeving van Rucphen en heb je een liefde voor planten? Dan hebben wij een top baan voor je! Als medewerker kwekerij ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden binnen de kwekerij. Omdat je werkt met kwetsbare planten is het belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en meedenkt met het proces. Je hoeft geen plantenkennis te hebben, maar zult tijdens het werken de namen vanzelf leren. Er worden vaste planten verder gekweekt van stekjes, die worden verkocht aan bedrijven en gemeentes.

Je werkt samen met een vast team gezellige collega’s en als je goed werkt kun je vast in dienst komen! Wil jij meer weten over de werkzaamheden als medewerker kwekerij? Lees snel verder en pak die baan in Rucphen. 

Full time (38 uur)
Rucphen
€2.370 - €2.600 bruto per maand

Wat ga je doen als medewerker kwekerij?

Je parkeert je fiets, auto of scooter en begint de dag met een kopje koffie met je collega’s. Het OV heeft geen goede aansluiting dus het is belangrijk dat je zelf naar het bedrijf in Rucphen kan komen. Vandaag beginnen jullie met het verpotten van nieuwe stekjes die binnen zijn gekomen. Dit is lopende band werk en je kunt lekker bijkletsen tijdens het werken. Daarna worden de stekjes verplaats naar buiten of binnen. De teruggebrachte kratten worden gecontroleerd en schoongemaakt indien nodig. 

Dan is het tijd om buiten de planten te verzorgen. Tijdens het groeiproces worden onkruid en dode bladeren verwijderd zodat ze er goed uitzien wanneer ze verkocht worden. In de pauze wordt er geregeld gezorgd voor iets lekkers. Waterijsjes in de zomer en warme choco in de winter bijvoorbeeld! 
Na de pauze bereiden jullie de bestellingen voor, zetten deze klaar en zorgen voor de juiste labels. Als medewerker kwekerij werk je geregeld met de heftruck en dat is gewoon enorm leuk! Aan het eind van de dag wordt de loods opgeruimd en schoongemaakt zodat jullie altijd in een nette ruimte werken. 

Bij goed presteren kun je vast in dienst komen en deze functie is jaarrond werk. Tijdens het voor- en najaar is het extra druk waardoor je vaak meer uren maakt. Er wordt gewerkt met een wisselrooster zodat je 3x per hoofseizoen op zaterdag werkt. Een rijbewijs is niet nodig, een heftruck certificaat wel gewenst. Heb je die niet? Geen probleem, haal deze op kosten van het bedrijf! 

Wil jij werken bij een sociaal, net bedrijf waar er goed voor je wordt gezorgd en waar je kunt doorgroeien? Reageer dan snel en kom op gesprek!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Vaste werklocatie met leuke collega’s
  • Werken in een schoon en net bedrijf die alles goed op orde hebben
  • Competitieve verloning met verhoging bij goed presteren
  • Voldoende pauze met frisdrank/koffie/thee en een koekje van het bedrijf! 
  • 3x per jaar een team uitje
  • Werken in een bedrijf met 50/50 man-vrouw verdeling 

Wat verwachten we van jou?

  • Woonachtig in de omgeving van Rucphen
  • Zonder OV naar de werklocatie reizen
  • Fysiek werk kunnen verrichten
  • Je bent de Nederlandse, Engelse of Poolse taal machtig
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en betrokken kunnen werken
  • Heftruck certificaat of bereidheid deze te behalen

Solliciteer op deze vacature

Vul het onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek