Boomverzorger vacature Boomverzorger vacature thumbnail        

Voorman ETW in Leerdam

De pluspunten:

Over voorman etw in Leerdam

Een nieuwe expertise toevoegen aan dit bedrijf in Leerdam, dat is de visie, en jij kunt daar met jouw ervaring als ETW’er perfect bij helpen. Momenteel werken de groenvoorzieners nauw samen met een team van vaste ETW’ers die op ZZP-basis werken. Op termijn willen ze graag een eigen team vormen en jij als voorman ETW in Leerdam gaat de basis van dat team vormen.

Met jouw kennis en kunde kun je de kwaliteit van het werk naar een hoger niveau tillen. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in de groei van dit bedrijf. Meer weten? Lees dan verder!

Full time, Part time (32-40 uur)
Leerdam
€3.500 - €4.000 bruto per maand

Wat ga je doen als voorman etw?

De dag begint vroeg als voorman ETW. Je start tussen 6:00 en 6:30 op de zaak met je collega’s, onder het genot van een kopje koffie. Samen met de collega’s van de hovenierstak en de ZZP-ETW’ers ga jij aan de slag om de bomen in de openbare ruimte te onderhouden. Daarnaast spring je zo nu en dan bij om hagen aan te planten of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren door heel Nederland.

Rond een uur of 7/8 begint het echte werk, afhankelijk van hoe ver je moet rijden. Je klimt in de eerste boom en begint met snoeien. Terwijl je werkt, houd je rekening met de vorm en gezondheid van de boom. Je ervaring en kennis helpen je precies te weten welke takken je moet verwijderen om de boom gezond te houden. Zo vervolg je de rest van de straat, terwijl je collega’s de afgesnoeide takken versnipperen.

Jij bent op de zaak degene met kennis en kunde van het ETW-vak. Daarom help je jouw collega’s van de planning met advies en geef je hen nieuwe inzichten. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en netjes uitvoeren van de werkzaamheden en je neemt deze taak zeer serieus.

Aan het einde van de dag rijd je nog even langs de zaak, zodat je samen met de collega’s van de werkplaats je bus kunt inruimen voor morgen. Dan werk je namelijk wat verder van huis, dus is het fijn dat je rechtstreeks naar de klus kunt rijden. Daar ga je aan de slag in een nieuwe woonwijk, waar ook weer collega’s aan het werk zijn, maar in een heel andere tak van sport. Zij zijn namelijk bezig met de aanleg van verharding en hebben jou nodig om de bomen te voorzien van bescherming tijdens de aanleg.

Jouw dagen zijn nooit hetzelfde, en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Iets wat jij als voorman ETW zeer kunt waarderen! Zoals aangegeven is het de bedoeling om uiteindelijk een vast ETW-team op te zetten. Als voorman speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling hiervan. 

Zie jij jezelf deze nieuwe tak oprichten in Leerdam? Solliciteer dan direct voor de functie van voorman ETW! Dan vertellen wij jou graag inhoudelijk meer.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je wordt ruim ingeschaald volgens de CAO Bouw & Infra
  • 20 vakantiedagen + 20 ADV-dagen of 8% ADV op je loon
  • Bij de juiste klik en ervaring is het mogelijk om direct in dienst te gaan bij dit bedrijf
  • Telefoon van de zaak
  • Een auto van de zaak voor woon-werkverkeer behoort tot de mogelijkheden
  • Begeleiding vanuit Baneninhetgroen.nl vanaf het eerste telefoongesprek tot aan het moment dat je in dienst treedt
  • Een unieke baan als voorman ETW met veel vrijheid, flexibiliteit en toekomstperspectief!

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent gedreven en klaar voor een nieuwe uitdaging
  • Je bent in het bezit van een ETW-certificaat
  • Je hebt minimaal één jaar ervaring als ETW’er/boomverzorger
  • Je vindt het geen probleem om ook mee te werken met de hoveniers
  • Beheersing van de Nederlandse taal is verplicht
  • Je hebt minimaal rijbewijs B; rijbewijs BE is een groot pluspunt

Een kijkje in de wereld van Baneninhetgroen

Solliciteer op deze vacature

Vul het onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek