Uitzendbureau Huizen hovenier Kwekerij vacature        

Allround medewerker boomkwekerij in Heerde

De pluspunten:

Over allround medewerker boomkwekerij in Heerde

Aan de noordkant van de Veluwe, in het buitengebied van Heerde zoeken wij een allround medewerker boomkwekerij! Op deze bomenkwekerij worden voornamelijk laanbomen gekweekt. Ook sier- en parkbomen worden in diverse maten gekweekt en uitgeleverd. Van jonge aanplant tot volledig volgroeide boom, het gehele traject wordt hier met zorg en passie begeleid. Jij kan hier een mooie bijdrage aan leveren. Er is een mogelijkheid om zowel parttime als fulltime te werken, urenindicatie van 24 tot 40 uur per week.

Gaat jouw groene hart sneller kloppen van groei en ontwikkeling? Lees snel verder!

Full time, Part time (24-40 uur)
Heerde
€2.500 - €3.200 bruto per maand

Wat ga je doen als allround medewerker boomkwekerij?

Als allround medewerker boomkwekerij in Heerde werk je op een prachtige kwekerij. Jij draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de diverse bomen: planten en verplanten, snoeien, onkruidbestrijding, water geven en irrigatiebeheer, oogsten en voorbereiden voor de verkoop, stekken, grondbewerking, noem het maar op! Jij onderhoud het gehele terrein, van diep in de grond tot de boomtop en doet daarbij werkenderwijs nog meer specifieke kennis op. Er zijn dan ook volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

De ontwikkeling heeft bij deze kwekerij, welke een van de oudste van Nederland is met ruim 150 jaar historie, niet stilgestaan. Voorheen werd ook de particulier ontvangen, door de ontwikkelingen en groei richten zij zich nu op tuincentra, groothandel en hoveniers. Vooral zakelijke klanten dus. Hierdoor kun jij volledig focussen op de groenwerkzaamheden. 

Ervaring in het werken op een kwekerij is een sterke wens, echter is passie voor de sector en een goede werkhouding en mentaliteit het belangrijkste wanneer jij solliciteert op deze allround medewerker boomkwekerij vacature!

Woon jij grofweg tussen Apeldoorn en Zwolle, zie jij jezelf als allround medewerker aan de slag gaan bij een bomenkwekerij, wil jij groeien in jouw functie en zie jij jezelf werken in een klein maar gezellig team? Solliciteer dan direct of neem contact op met Niek via 06-10 20 86 68 of mail naar niek@baneninhetgroen.nl.

Wat kun je van ons verwachten?

  • De mogelijkheid om in vaste dienst te werken bij het bedrijf
  • Jaarrond werk
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien
  • Een vaste werklocatie en tijden, je staat dus nooit voor verrassingen
  • Bruto salaris van € 2500 – 3200 per maand

Wat verwachten we van jou?

  • Zowel zelfstandig werken als in teamverband gaat jou goed af
  • Een goede werkmentaliteit en inzet is vereist
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Fysiek in goede staat
  • Ervaring in het groen en bij voorkeur op een kwekerij

Solliciteer op deze vacature

Vul het onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek