Opleiding aankomend hovenier: ‘s avonds les en baangarantie

Interesse in een opleiding aankomend hovenier? Dan heb jij de juiste blog gevonden! Wij vertellen jou de mogelijkheden om aankomend hovenier te worden en welke opleidingen voor jou relevant zijn. Aan het einde van deze blog, weet jij precies waar jij aan toe bent.
LEES VERDER
Aankomend hovenier
Aankomend hovenier
Aankomend hovenier opleiding
Aankomend hovenier (4)

Mogelijkheden na het afronden van de opleiding

Na het afronden van de hoveniersopleiding staat er een krappe arbeidsmarkt op je te wachten. Het vinden van een baan als hovenier moet dan ook zeker mogelijk zijn. Het kan echter lastig zijn om de juiste te vinden. Er zijn immers een hoop factoren die meespelen. Hierbij kun je denken aan de soort projecten, de afstand, het salaris, doorgroeimogelijkheden, werksfeer, bedrijfsgrootte etc.
Maar ook het soort werk, zoals het onderhoud, de aanleg of een combinatie hiervan. Misschien spreekt het zakelijke groen jou juist wel aan of wil je aan de slag met daktuinen en gevelgroen, het groot groen of in de particuliere tuinen. De wereld van de groenbranche is breed en wij weten als geen ander hoe wij deze moeten navigeren. Wij gaan graag met jou in gesprek over alle bovenstaande punten en zoeken een passende baan voor jou. Meer informatie? Neem dan zeker even contact op!

CONTACT

Kortdurende opleiding en baangarantie

Naast de avondopleiding hovenier heb je ook een andere optie. Wij bieden de optie voor een kortdurende opleiding met baangarantie. Hier leer jij in ongeveer vier maanden (of negen, afhankelijk van jouw woonplaats) het vak als aankomend hovenier. De voordelen? Wij betalen mee aan jouw opleiding. Daarnaast regelen wij direct een baan in het groen voor jou, zo ontwikkel jij veel sneller en kun jij jouw geleerde kennis direct in de praktijk gebruiken. Daarnaast ga jij één hele dag naar school en werk jij dus vier dagen. Op deze manier is het voor jou beter te doen (vijf dagen werken en een hele avond naar school vraagt immers een hoop) én kun jij sneller de opleiding afronden omdat jij meer leert. Een win-win situatie dus!

MEER INFORMATIE