Past een hovenier opleiding bij jou? Stel jezelf deze vragen

Altijd al een passie gehad voor het groen? Dan is een hovenier opleiding waarschijnlijk wel iets voor jou! Waar moet je dan op letten? Hieronder vertellen wij jou meer.
LEES MEER
Zijinstromer in het groen – Opleiding aankomend hovenier

De voordelen van werken als hovenier

Het werk als hovenier heeft genoeg voordelen! Allereerst ben je lekker fysiek bezig, goed voor de gezondheid. Daarnaast krijg jij een gezonde dosis vitamine binnen door het werk in de buitenlucht. Verder is het ook nog eens heel erg leuk! Het werk als hovenier is breed. Je kan werken in de aanleg en het onderhoud. Daarnaast variëren de locaties enorm. Zo is jouw werk nooit saai. Spreekt jou dit allemaal aan? Dan kan het zeker interessant zijn om een opleiding tot hovenier te volgen. Je kan kiezen voor een bbl opleiding hovenier of een hovenier opleiding volwassenen. Maar lees eerst eens verder, dan kunnen wij jou helpen bij het maken van deze keuze.

Belangrijke vragen om te stellen

Hieronder gaan wij dieper in op een aantal vragen die jij voor jezelf moet beantwoorden. Allen belangrijk om te overwegen wanneer jij de stap naar het hoveniersvak wil maken. Aan het einde van deze blog, weet jij precies wat jij wil! En zo niet? Dan kun je gewoon even contact met ons opnemen. Wij kunnen jou verder informeren.

CONTACT

werken in de groenvoorziening Apeldoorn
werken in de groenvoorziening Twello
Hovenier aanleg
Vacatures hovenier Eindhoven 3
Hoveniers gezocht personeel
Timmerman tuinen
Vacature ecologisch hovenier

Een hovenier opleiding volgen via Baneninhetgroen

Klaar om de overstap naar het hoveniersvak te maken? Dan helpen wij jou graag! Als hovenier aan de slag via Baneninhetgroen heeft een hoop voordelen. Wij hebben ze voor het gemak even op een rijtje gezet.

Wij helpen jou met het vinden van de juiste opleiding
Jouw schooldag (5 werkuren) wordt doorbetaald!
Daarnaast betalen wij mee aan jouw hovenier opleiding
Wij vinden een bedrijf waar jij goed tot jouw recht komt