Info voor groenbedrijven

 

MAAK KENNIS MET BANENINHETGROEN 

Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers voor de agrarische sector, loonwerk sector, de groenvoorziening en de hoveniersbranche. Naast flexible contracten beschikt Baneninhetgroen over een grote groep vaste medewerkers en BBL- leerlingen. Vanuit onze vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Waardenburg en Reeuwijk bedienen wij heel Nederland. Mede dankzij ons uitgebreide netwerk van geschikte medewerkers en onze unieke wervingskanalen kunnen wij elk groenbedrijf voorzien van gekwalificeerd groenpersoneel. Jong enthousiast team die de “groene” arbeidsmarkt in Nederland als geen ander kent, Wij werken al vele jaren samen met verschillende groenbedrijven zoals Verheij Integrale Groenzorg uit Sliedrecht, Donkergroen uit Sneek en Gebr. van Kessel uit Buren. Naast bemiddeling in vast of tijdelijk personeel heeft Baneninhetgroen zich gespecialiseerd in Payrolling. Meer weten wat Baneninhetgroen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met op met een van de medewerkers van Baneninhetgroen om de mogelijkheden voor uw bedrijf geheel vrijblijvend te bespreken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf!. 

U ZOEKT GROEN PERSONEEL? 

Door onze jarenlange ervaring in de agrarische sector, loonwerk sector, de groenvoorziening en de hoveniersbranche hebben wij de knowhow om snel te schakelen. Vanuit ons grote kandidatenbestand kan Baneninhetgroen iedere groene vacature op korte termijn voor u invullen. Of u nu vast of flexibel personeel zoekt, Baneninhetgroen.nl vindt de medewerker die u zoekt. 

BANENINHETGROEN VINDT DE JUISTE KANDIDAAT 

Bij baneninhetgroen.nl staan verschillende kandidaten ingeschreven die toe zijn aan een nieuwe uitdaging binnen de agrarische sector, loonwerk sector, de groenvoorziening of de hoveniersbranche. Daarbij gaat het om zowel starters als meer ervaren kandidaten op Lbo, Mbo- en Hbo-niveau. De missie van baneninhetgroen is het vinden van de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Dat betekent niet alleen de juiste vakkennis en papieren maar vooral ook de juiste mentaliteit. Mochten wij ondanks ons grote kandidatenbestand niet de geschikte kandidaat voor uw bedrijf in huis hebben vinden wij dankzij ons uitgebreide netwerk snel en efficiënt de kandidaat. En uw vacature wordt kosteloos op onze website Baneninhetgroen.nl geplaatst.ninhetgroen Payrolling. 

OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE BBL LEERLING? 

Als erkend leerbedrijf kunt u bij Baneninhetgroen ook deelnemen aan onze BBL Opleidingen / trajecten. Hierbij gaan onze BBL medewerkers een dag per week naar school en kunnen daarnaast in de praktijk het vak in de groene sector leren. Gedurende deze opleiding biedt Baneninhetgroen ook de mogelijkheid om scholingstrajecten te volgen.

Binnenkort start Baneninhetgroen weer met een wervingscampagne op verschillende groenscholen. Heeft u plaats voor een enthousiaste BBL leerling, neem dan snel contact met ons op. 

MAXIMALE FLEXIBILITEIT MET PAYROLLING  

Naast bemiddeling in groen personeel en BBL opleidingen en trajecten biedt Baneninhetgroen voor diverse groenbedrijven extra services aan. Payrolling is één van de extra services van Baneninhetgroen. Payrolling biedt u als ondernemer op het gebied van personeelsbeleid optimale flexibiliteit en beperkt de werkgeversrisco’s. Niets voor niets maken steeds meer bedrijven in de groensector gebruik van Payrolling Wij informeren u graag over de voordelen van Payrolling voor uw groenbedrijf!Baneninhetgroen Payrolling. 

Bedrijvenformulier

Bedrijfsnaam:(*)
Ongeldige invoer

Plaats:(*)
Ongeldige invoer

E-mailadres: (*)
Ongeldige invoer.

Telefoonnummer: (*)
Ongeldige invoer

Waar gaat u vraag over
Ongeldige invoer

Vraag of toelichting:
Ongeldige invoer

Upload bijlage:
Ongeldige invoer

Indien nodig kunt u een bijlage toevoegen.