Kaderfuncties groen

 

Baneninhetgroen heeft zich ontwikkeld tot de specialist in kaderfuncties binnen de landbouw, tuinbouw en de agrarische sector. Als het werving en selectiebureau voor de groene sector werken wij voor diverse opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld gerenommeerde hoveniersbedrijven, gemeenten en grotere groenbedrijven in heel Nederland. Voor de invulling van de vacatures kaderfuncties groen kiezen wij bewust voor een landelijke aanpak. Zo verzorgen wij voor verschillende gemeenten in heel Nederland de werving- en selectie voor specifieke kaderfuncties binnen de groensector.

Baneninhetgroen beschikt dan ook over een uitgebreid netwerk binnen de groene sector en speelt een belangrijke rol bij de invulling van groene kaderfuncties en specialistische vacatures, zoals bijvoorbeeld vacatures bedrijfsleider groenvoorziening of projectleider groen & recreatie voor een gemeente in de Betuwe. Ook deze laatste vacature werd onlangs met succes door de afdeling werving en selectie van Baneninhetgroen ingevuld. Regelmatig zijn wij namens onze opdrachtgevers op zoek naar kandidaten met uitgebreide werkervaring in kaderfuncties binnen de landbouw, tuinbouw of de agrarische sector. Maar Baneninhetgroen heeft ook verschillende vacatures voor jonge talenten die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière en bijvoorbeeld door willen groeien naar uitdagende kaderfunctie binnen een hoveniersbedrijf.

 

Vacatures kaderfuncties groen 

 

Bent u op zoek naar een nieuwe baan ? Baneninhetgroen heeft op dit moment verschillende vacatures voor kader- en managementfuncties die wij graag op korte termijn willen invullen. Omdat het hier veelal gaat om kaderfunkties of groene vacatures die vragen om een bepaald specialisme, hebben de meeste van onze opdrachtgevers ervoor gekozen om hun bedrijfsgegevens niet op onze website bekend te maken. Nadere informatie over deze vacatures en de opdrachtgever verstrekken wij graag in een persoonlijk gesprek. Wij zoeken met name kandidaten op MBO+ niveau ( minimaal MBO groen )
 kaderfuncties bij Baneninhetgroen 

Voor deze kaderfunctie vacatures gaat de voorkeur uit naar kandidaten met ervaring in een vergelijkbare functie of naar ambitieuze vakmensen die door willen groeien naar een dergelijke functie. Terwijl de meeste werving- en selectiebureaus in eerste instantie een eerste selectie maken op basis van een cv, kiest Baneninhetgroen voor een meer persoonlijke aanpak. Middels persoonlijke gesprekken waarin wij samen u uw ambities maar ook uw wensen op het gebied van salaris, arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden bespreken, kunnen wij ons een goed beeld vormen van de mogelijkheden. Naast de benodigde capaciteiten en ervaring is voor ons vanzelfsprekend ook uw persoonlijkheid een belangrijk onderdeel om een goede match te kunnen maken. De consultants van Baneninhetgroen besteden hier extra aandacht aan en bieden de juiste kandidaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om kosteloos een deel te nemen aan een test waarmee u nog meer inzicht krijgt in jouw competenties. Wij schetsen op deze manier een eerlijk en realistisch beeld van onze kandidaten. Vanzelfsprekend worden uw persoonlijke gegevens alleen in overleg aan mogelijke werkgevers kenbaar gemaakt. Hebt u belangstelling voor één van de bovengenoemde kaderfuncties of wilt u vrijblijvend met één van onze consultants van gedachten wisselen over een volgende stap in uw carrière, neem dan contact met ons op of bekijk eerst onze andere vacatures, zoals bijvoorbeeld onze nieuwe vacature voorman groen bij een groot bedrijf in groenvoorziening, waar je met de juiste papieren direct aan de slag kunt!