Baneninhetgroen Payrolling Services

 

Baneninhetgroen biedt nu ook een professionele payroll services! Een nieuwe service speciaal ontwikkeld voor werkgevers in de agrarische en tuinbouw sector maar ook een uitkomst voor werkgevers binnen de groenvoorziening, zoals bijvoorbeeld hoveniersbedrijven. Met name binnen de groensector zien wij een personeelspiek van 9 maanden in het groeiseizoen. De behoefte aan flexibele inzet van groen personeel neemt steeds meer toe. Besparingen op personeelskosten worden steeds belangrijker. De Payrolling Services van Baneninhetgroen bieden uitkomst. Wij bieden u als werkgever met onze payroll services de voordelen van één of meerdere werknemers op flexibele basis.

 

Wat is Payrolling?

Als u kiest voor payroll werft u uw eigen personeel maar Baneninhetgroen neemt ze voor u in dienst. Vervolgens huurt u zelf het personeel weer in bij Baneninhetgroen. Payrolling is vooral geschikt voor tijdelijk agrarisch personeel, seizoensarbeiders in de tuinbouw en vakantiewerkers maar is voor veel groenbedrijven ook voor vast personeel een uitkomst. Payrolling betekent voor u als werkgever geen tijdrovende loonadministratie meer! Immers u besteedt uw komplete personeel- en loonadministratie aan Baneninhetgroen uit met alle voordelen van dien. Maar de nieuwe Baneninhetgroen Payrolling services biedt u als werkgever nog veel meer voordelen;

 

De belangrijkste voordelen van payrolling

 

Geen risico

U de mensen, wij de lasten. Immers Uw medewerkers komen bij Baneneninhetgroen in dienst. Dit kunnen zowel nieuw te werven werknemers zijn maar ook personeel wat thans bij u in dienst is. Op deze manier loopt u geen risico’s m.b.t. arbeidsrechtelijke zaken zoals: arbeidsovereenkomsten, proeftijd, loondoorbetalingen, ziekte, leegloop enz. Wij nemen voor u de volledige loonadministratie en de papieren rompslomp uit handen! Onze administratie is er op ingericht om grote pieken te kunnen opvangen en wij hebben de juridische kennis in huis. Bij Baneninhetgroen kunt u erop rekenen dat alle zaken voor u als opdrachtgever tot in de puntjes worden geregeld.

 

Geen ziektekosten

Omdat wij juridisch gezien de werkgever zijn van uw medewerkers, nemen wij als u kiest voor onze Payrol services ook de kosten van het ziekteverzuim voor onze rekening. U bent bij Payroll als werkgever niet langer verantwoordelijk voor de verplichtingen op dit vlak, zoals bijvoorbeeld de wet Poortwachter en de ziekteverzuimbegeleiding.

 

Baneninhetgroen Payrolling services biedt u de mogelijkheid om flexibel met uw personeelsbestand om te gaan. U zit niet vast aan bestaande arbeidsovereenkomsten met opzegtermijnen etc. Hierdoor bent u vrij om personeel per dag op te zeggen en kunt u als werkgever optimaal inspelen op de marktomstandigheden.

 

Lagere personeelskosten

 

Een ander groot voordeel van de Baneninhetgroen Payrolling services zijn de lagere personeelskosten. Door onze flexibiliteit en compacte organisatie zal payrollen in de meeste gevallen een aanzienlijke besparing op uw personeelskosten opleveren. Immers u betaalt alleen per gewerkt uur niet bij ziekte, vrije dagen of op het moment dat u geen werk heeft. U hebt dus wel de lusten, maar niet de lasten van personeel.

 

Tarieven

Onze scherpe uurtarieven worden altijd berekend vanuit het bruto uurloon van de desbetreffende medewerker. Afhankelijk van het aantal werknemers en het soort contract hanteren wij een vaste concurrerende omrekenfactor. Daarnaast kunt u als werkgever bij Baneninhetgroen payrolling services profiteren van zeer interessante kortingen op het payrol tarief.Wilt u weten welke besparingen de Baneninhetgroen payrolling services voor uw bedrijf kunnen opleveren of heeft u specifieke vragen over payrolling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij op basis van uw wensen onze tarieven en kortingen kunnen bespreken.

Bedrijvenformulier

Bedrijfsnaam:(*)
Ongeldige invoer

Plaats:(*)
Ongeldige invoer

E-mailadres: (*)
Ongeldige invoer.

Telefoonnummer: (*)
Ongeldige invoer

Waar gaat u vraag over
Ongeldige invoer

Vraag of toelichting:
Ongeldige invoer

Upload bijlage:
Ongeldige invoer

Indien nodig kunt u een bijlage toevoegen.