Baneninhetgroen Huizen intercedent Baneninhetgroen Huizen intercedent        

Commercieel recruiter in Bussum

De pluspunten:

Over commercieel recruiter in Bussum

Commercieel recruiter gezocht! Op een steenworp afstand van Bussum, in het prachtige Huizen, zoeken wij een nieuwe collega. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij een dynamische, informele en groeiende organisatie? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een recruiter met enige ervaring in de commerciële sector.
In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van personeel binnen de groenbranche, zoals hoveniers, groenvoorzieners, maaimachinisten en boomverzorgers. Jij bouwt een netwerk op van bedrijven en zorgt ervoor dat je de juiste match maakt tussen kandidaten en werkgevers. Van het opstellen van vacatures tot het opstellen van de contracten – jij begeleidt het volledige proces van begin tot eind.

Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Lees snel verder!

Full time (36-40 uur)
Bussum
€2.600 - €3.100 bruto per maand

Wat ga je doen als commercieel recruiter?

Als commercieel recruiter in Huizen werk je vanuit onze prachtige locatie aan de haven. Samen met Martijn, Tessa en Robin gebruik je jouw commerciële skills om de vestiging verder te laten groeien. Heb je nog geen kennis en kunde van de groene sector? Geen probleem! Wij leren je alles wat je moet weten. Het belangrijkste is dat je ervaring hebt in de commerciële wereld. Ben jij klantgericht, betrokken en iemand die energie krijgt van menselijk contact? Dan ben jij precies de kandidaat die we zoeken!

Baneninhetgroen is dé specialist in de groensector en jij gaat je volledig richten op deze mooie branche. Je krijgt een veelzijdige rol waarin je betrokken bent bij het volledige proces, van begin tot eind. Het start bij het contact met de klant over een vacatureaanvraag. Vervolgens schrijf je een aantrekkelijke vacaturetekst en ga je actief op zoek naar geschikte kandidaten. Je belt sollicitanten, beoordeelt hun profielen en nodigt geschikte kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek. De meeste gesprekken vinden plaats op kantoor, waar je gerichte vragen stelt om een duidelijk beeld te krijgen van de kandidaat. Daarna gebruik je jouw commerciële vaardigheden om de klant te overtuigen van jouw keuze. Je onderhandelt over het tarief en salaris en voordat je het weet, ligt er een nieuw contract klaar! Alles wat je doet, houd je overzichtelijk bij in ons ATS-systeem, RecruitNow, zodat je snel en efficiënt kunt werken.

Naast je rol in het bemiddelingsproces, ben je ook regelmatig onderweg. Persoonlijk contact is een belangrijke waarde binnen Baneninhetgroen en jij zorgt ervoor dat dit extern goed wordt uitgedragen. Of het nu gaat om een kop koffie bij de klant, een werkbezoek aan een kandidaat, of een telefoontje na de eerste werkdag – jij bouwt aan duurzame relaties. Natuurlijk benut je elke kans om commercieel succes te behalen; openstaande vacatures laat je nooit liggen!

Bij ons krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Jij bepaalt hoe je je werk organiseert, zolang je maar samen met jouw collega’s succes boekt. Bovendien bieden we volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien, bijvoorbeeld richting vestigingsmanager.

Word jij enthousiast van deze vacature als commercieel recruiter in Huizen? Solliciteer direct met je cv en motivatie of neem contact op met Rick (rick@baneninhetgroen.nl of 06 – 39 01 36 27). Wil je meer weten over werken bij onze organisatie? Bekijk dan onze werken-bij-pagina!

Wat kun je van ons verwachten?

Een mooie kans om je als commercieel recruiter verder te ontwikkelen binnen onze informele, platte organisatie! Team Baneninhetgroen is verdeeld over acht vestigingen maar dankzij de korte communicatielijnen, veelvuldig telefonisch contact en gezellige teamuitjes voelt het echt als één bedrijf. Met onze constante groei – drie nieuwe vestigingen in 2024 – liggen er volop kansen voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden we:

  • Een startsalaris tussen € 2.600 en € 3.100 bruto per maand (op basis van 40 uur), afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Een telefoon en laptop van de zaak (en op termijn ook een auto)
  • Aantrekkelijke kwartaal- en jaarbonussen
  • Een goede pensioenregeling en 28 vakantiedagen
  • Dagelijks gratis lunch op kantoor
  • Een unieke werkplek op een prachtig kantoor in Huizen, aan de haven
  • Werken binnen een gedreven team met passie voor het vak
  • Persoonlijke aandacht en waardering voor jouw werk en inzet

Wat verwachten we van jou?

Wij zijn op zoek naar iemand met enkele jaren commerciële ervaring. Ervaring binnen de recruitmentwereld is een pre maar ook met een achtergrond als bijvoorbeeld accountmanager of verkoper ben je van harte welkom. Daarnaast zoeken we iemand die:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft
  • Sociaal is ingesteld en energie haalt uit het contact met mensen
  • Een commerciële instelling heeft en een sterke gesprekspartner is voor kandidaten en klanten
  • Gedreven is door het behalen van commerciële successen en onderhandelingen over tarieven als een uitdaging ziet
  • Snel kan schakelen, goed het overzicht kan behouden en effectief prioriteiten kan stellen
  • De Nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel mondeling als schriftelijk
  • Beschikt over een rijbewijs B en eigen vervoer
  • Kennis of affiniteit met de groenbranche heeft (niet verplicht, wel een grote plus!)
  • Ervaring met het ATS-systeem RecruitNow is een extra voordeel
  • Fulltime beschikbaar is (36-40 uur)

Een kijkje in de wereld van Baneninhetgroen

Solliciteer op deze vacature

Vul het onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek